SOKK

Sammen om kattene i Kaldred

Vi er en forening der arbejder for at hjælpe vildtlevende kattes tilstand i Kaldred, idet vi igennem de sidste 15 år har observeret at antallet desværre er stigende (ligesom i så mange andre sommerhuse byer i Danmark).

Vores arbejde udføres ved at fremlyse de vildtlevende katte i området, indfange, teste for FIV (og andre sygdomme), neutralisere, øremærke, omplacere eller genudsætte til fodervært.

Vi kan ikke udføre arbejdet, uden støtte fra lokalbefolkningen – vi har brug for at nogle er villige til at lade os opsætte et vildtkamera i første omgang for blot at observere antallet af vildtlevende katte, på Deres grunde.
Mail til: kaldred@feralfriends.dk

Ydermere har vi brug for at der er lokale mennesker der melder sig som foderværter. Det er et temmelig stort ansvar at tage på sig, men det er også meget berigende. Hvis du ønsker dette så send en mail til : kaldred@feralfriends.dk

Det er vores ønske at Kalundborg Kommune går aktivt ind i projektet, så vi kan få lavet en fast aftale med Kattens Værn, så de på sigt kan stå for al håndtering.
Men indtil dette sker må vi stå sammen i Kaldred, så vi kan få adresseret problemet og taget hånd om alle de stakkels vildlevende katte der render rundt for lud og koldt vand, og fordi de ikke er neutraliserede, bare bliver flere og flere.

Lokale katteejere skal ikke være bange for at der sker deres katte noget. Vi gør alt hvad der står i vores magt for at få kontakt til ejeren af indfangne kat, for at sikre at der ikke er tale om en efterladt kat i området (hvilket mange desværre er). Derfor bliver alle katte tjekket for øremærke og chip, hvilket letter arbejdet med at finde frem til ejeren.
Derfor opfordrer vi til at alle får deres katte mærket, og neutraliseret. Både for at lette vores arbejde, men også for at undgå at katten bliver smittet med sygdomme ved slåskampe osv.

Derudover er der oprettet en lokal Facebook gruppe hvor det er muligt at registrere sin kat lokalt, med foto, mærke osv. Send en mail til kaldred@feralfriends.dk så registrerer vi den for dig.

Læs mere om hvordan du giver en donation eller bliver medlem på siden. Tak.